SEO waardige website

Doelgroep gericht

Resultaat gericht

Website laten maken

Een nieuwe website laten maken en onderhouden daar heb jij als ondernemer toch geen tijd voor?

Wil je website laten maken dolgraag uitbesteden? We werken met WordPress om jouw site te bouwen, te verbeteren en te onderhouden. Een nieuwe website laten maken, dat kan. Voor een bestaande website doen we natuurlijk ook grote of kleine aanpassingen en zorgen daarbij voor dat je site beter gevonden wordt.

Een professioneel website laten maken

Zo gaan we aan de slag voor je

Neem contact met ons op, bel ons op voor een vrijblijvend gesprek om een professionele website te laten maken. Als je besluit verder te gaan met ons, bespreken we jouw wensen en doelstelling. We gaan dan aan de slag en we gebruiken onze expertise voor de website die jij graag wilt. Binnen enkele dagen krijg je de eerste versie van je nieuwe website te zien. Laat ons weten welke wijzigingen je graag wilt doorvoeren. Nadat we beide tevreden zijn is jouw website klaar om online te gaan.

Belverzoek

Wil jij meer weten over
hoe wij werken?

Laat een belverzoek achter en
bij bellen je binnen één werkdag terug.

  Door ons een zakelijke website laten maken?

  We starten vandaag nog met jouw website of webshop

  Neem vandaag nog contact met ons op, maak een afspraak en we gaan voor je aan de slag om een zakelijke website te maken.

  Contact opnemen

  Website onderhoud en beheer

  Nadat jouw website is gepubliceerd blijven we in gesprek over website onderhoud en beheer. We passen dan grote of kleine veranderingen aan en zorgen dat je beter gevonden wordt.
  We kunnen bijvoorbeeld teksten bijwerken, extra pagina's aanmaken of afbeeldingen die op jouw website worden gebruikt, vervangen.
  Wanneer je liever zelf de wijzigingen doorvoert, dan kan dat natuurlijk ook! Zodra jouw site online is gepubliceerd, kun je alles aanpassen.

  Wanneer jij meer verkeer en beter gevonden wilt worden, optimaliseren wij alle content voor zoekmachines (SEO) en verbeteren daarbij de online zichtbaarheid in de zoekmachines zoals Google.

  WIJ HELPEN JOU

  Website laten maken?

  Neem vandaag nog contact met ons op
  en we bellen je binnen één werkdag terug.

  START VANDAAG

  Neem vandaag nog contact met ons op

  Contact opnemen