SEO waardige website

Doelgroep gericht

Resultaat gericht

Website laten maken

Een nieuwe website laten maken en onderhouden daar heb jij als ondernemer toch geen tijd voor? Maak kennis met ons en we vertellen je alles over het stappenplan.

Even kennismaken

website laten maken 1

WordPress website laten maken

Wil je een WordPress website laten maken? We werken met WordPress om jouw site te bouwen, te verbeteren en te onderhouden. Wil je een nieuwe website of onderhoud aan je bestaande website? We maken nieuwe websites maar onderhouden ook bestaande sites en doen we ook grote of kleine aanpassingen. We zorgen hierbij dat je site ook goed gevonden wordt.

Een zakelijke website laten maken

Neem contact met ons op, bel ons op voor een vrijblijvend gesprek om een zakelijke website te laten maken. Als je besluit verder te gaan met ons, bespreken we jouw wensen en doelstelling. We gaan dan aan de slag en we gebruiken onze expertise voor de website die jij graag wilt. Binnen enkele dagen krijg je de eerste versie van je nieuwe website te zien. Laat ons weten welke wijzigingen je graag wilt doorvoeren. Nadat we beide tevreden zijn is jouw website klaar om online te gaan.

Website laten maken

Wanneer mogen we gaan starten met je website?

Neem vandaag nog contact met ons op, maak een afspraak en we gaan voor je aan de slag.

Contact opnemen

Website onderhoud en beheer

Nadat jouw website is gepubliceerd blijven we in gesprek over website onderhoud en beheer. We passen dan grote of kleine veranderingen aan en zorgen dat je beter gevonden wordt.
We kunnen bijvoorbeeld teksten bijwerken, extra pagina's aanmaken of afbeeldingen die op jouw website worden gebruikt, vervangen.
Wanneer je liever zelf de wijzigingen doorvoert, dan kan dat natuurlijk ook! Zodra jouw site online is gepubliceerd, kun je alles aanpassen.

Wanneer jij meer verkeer en beter gevonden wilt worden, optimaliseren wij alle content voor zoekmachines (SEO) en verbeteren daarbij de online zichtbaarheid in de zoekmachines zoals Google.

WIJ HELPEN JOU

Website laten maken?

Neem vandaag nog contact met ons op
en we bellen je binnen één werkdag terug.

START VANDAAG

Neem vandaag nog contact met ons op

Contact opnemen