Slimme online marketing oplossingen

Meer lidmaatschappen

Resultaat gericht

GEZOND ONLINE GROEIEN

SEO voor Sport, Health en Fitness branche

Heb je een sportschool, fitness studio of ben je personal trainer en heb je al een website? Wil je meer lidmaatschappen of inschrijvingen. Er is zoals je weet een enorme aanbod van fitnessscholen, sportscholen en personal trainers. Door het grote aanbod heb jij meer aandacht nodig om online te groeien.

WAT WIJ DOEN VOOR JOU

Hoe kunnen wij jou helpen?

Een sportschool en fitness studio zal het liefste lokaal gevonden worden. Een personal trainer is veel flexibeler en heeft een veel groter bereik maar zelfs ook online zou deze trainer lokaal of regionaal kunnen gaan. Het gaat uiteindelijk om jouw sport activiteiten en de doelstelling. Daar sluiten wij onze SEO Strategie op aan en maken samen jou een mooi online groei plan.

Zoekmachine optimalisatie voor sport, health en fitness studio

Er zijn in de zoekmachines pagina’s vol met fitness studio’s, sportscholen en personal trainers en boot camp instructeurs. Dit samen met in het verlengde van fysiotherapeuten en fitcoaches in voeding en bewegen. Natuurlijk zal je zien dat nu de de grootste sport holding, met meerdere vestigingen hoger zal ranken in Google en Bing. Maar dat is niet helemaal waar. Er wordt door deze sport organisaties veel gebruik gemaakt van betaald adverteren, SEA (Search Engine Advertising) in combinatie met social media. Maar even over jou, hoe sta jij ervoor? Hoe kun je er toch uitspringen in deze sport en healthy markt? Hoewel het misschien moeilijk is om in te beelden, is het niet onmogelijk om online ook mee te doen voor meer Leads en inschrijvingen.

De beste SEO strategie op het gebied van sport is gebruik te maken van lokaal SEO of regionaal SEO aan de hand van je doelgroep en activiteiten. Hiermee als versterking speelt social media een grote rol. Het mooie voorbeeld hierin is Befitcamp.nl. Deze wordpress website hebben we zelf ontwikkeld. Deze wordt door ons ondersteunt met SEO en Social Media.

Maak kennis met AfdelingSeo en ervaar onze transparante samenwerking, onze frisse aanpak en onze toewijding in de tak van sport en healthy.

BEL VERZOEK

Wil je meer weten over
inschrijvingen en aanmeldingen?

Laat een terugbel verzoek achter en
wij bellen je binnen één werkdag terug.

  Meer inschrijvingen en aanmeldingen?

  Vul vandaag jouw gegevens in en
  wij bellen je binnen één werkdag terug.

  Het zoekvolume van jouw toekomstige klanten

  Wij hebben een selectie gemaakt van zoekwoorden over health en fitness zodat je kan inzien waar jouw website behoeft aan heeft. Deze zoekwoorden worden in Google gezocht door jouw toekomstige klanten. Voor meer zoekwoorden maken wij een op maat gemaakte zoekwoorden onderzoek gericht op jouw doelgroep.

  Zoekwoord Zoekvolume per maand
  sportschool 74.000
  fitness 33.100
  sportschool open 33.100
  gezond eten 14.800
  gezond ontbijt 12.100
  vitaliteit 6.600
  gezond afvallen 3.600
  fitness oefeningen 2.400
  vitaal ouder worden 1.900
  buiten sporten 1.900
  afvallen zonder sporten 1.600
  sportschool in de buurt 1.300
  groepsles sportschool 1.000
  binnen sporten 1.000
  vitaal sport 880

  WIL JIJ OOK MEER LIDMAATSCHAPPEN?

  Neem dan vandaag nog contact met ons op

  Bel 085 06 02 055

  Open Whatsapp
  Hallo, waarmee kan ik je helpen?