Slimme online marketing oplossingen

Meer lidmaatschappen

Resultaat gericht

GEZOND ONLINE GROEIEN

SEO voor Sport, Health en Fitness branche

Heb jij een sportschool, fitness studio of ben jij personal trainer? Wil jij meer lidmaatschappen of inschrijvingen genereren. Er is zoals je weet, een enorm aanbod van fitnesscholen, sportscholen en personal trainers. Door het grote aanbod heb jij meer aandacht nodig om online te groeien.

Hoe kunnen wij je helpen?

Een sportschool en fitness studio zal het liefste lokaal gevonden willen worden. Een personal trainer is flexibeler en kan ook lokaal of regionaal zijn diensten aanbieden. Het gaat uiteindelijk om jouw sportonderneming en activiteiten. Hier sluiten wij onze SEO Strategie op aan en maken samen jou een online groeiplan.

Zoekmachine optimalisatie voor sport, health en fitness studio

Er zijn in de zoekmachines pagina’s vol met fitness studio’s, sportscholen en personal trainers en bootcamp instructeurs. Dit samen in het verlengde van fysiotherapeuten en fitcoaches voor voeding en bewegen. Natuurlijk zul je zien dat nu de grootste sport holding, met meerdere vestigingen hoger zal ranken in de zoekmachines. Maar dat is niet helemaal waar. Er wordt door deze sportorganisaties veel gebruik gemaakt van betaald adverteren in combinatie met social media.

Maar even over jou, hoe sta jij ervoor? Hoe kun jij er toch uitspringen in deze sport en health markt? Hoewel het misschien moeilijk is om het in te beelden, is het niet onmogelijk om online ook mee te doen voor meer Leads aanmeldingen en lidmaatschappen.

De beste SEO strategie op het gebied van sport is door gebruik te maken van lokale SEO of regionale SEO. Hiermee met versterking van social media. Het mooie voorbeeld hierin is Befitcamp.nl. Deze WordPress website hebben wij zelf ontwikkeld. Deze wordt door ons ondersteunt met SEO en Social Media.

Maak kennis met AfdelingSeo en ervaar onze transparante samenwerking, onze frisse aanpak en onze toewijding in de tak van sport en health.

BELVERZOEK

Wil je meer weten over
inschrijvingen en aanmeldingen?

Laat een belverzoek achter en
wij bellen je binnen één werkdag terug.

  Meer inschrijvingen en aanmeldingen?

  Vul vandaag jouw gegevens in en
  wij bellen je binnen één werkdag terug.

  Contact Form Demo

  Het zoekvolume van jouw toekomstige klanten

  We hebben een selectie gemaakt van zoekwoorden over health en fitness zodat je kan inzien waar jouw organisatie behoeft aan heeft. Deze zoekwoorden worden in Google gezocht door jouw toekomstige klanten. Voor meer zoekwoorden maken we een op maat gemaakte zoekwoorden onderzoek gericht op jouw doelgroep.

  Zoekwoord Zoekvolume per maand
  sportschool 74.000
  fitness 33.100
  sportschool open 33.100
  gezond eten 14.800
  gezond ontbijt 12.100
  vitaliteit 6.600
  gezond afvallen 3.600
  fitness oefeningen 2.400
  vitaal ouder worden 1.900
  buiten sporten 1.900
  afvallen zonder sporten 1.600
  sportschool in de buurt 1.300
  groepsles sportschool 1.000
  binnen sporten 1.000
  vitaal sport 880

  WIL JIJ OOK MEER LIDMAATSCHAPPEN?

  Neem dan vandaag nog contact met ons op

  Bel 085 06 02 055