Slimme online marketing oplossingen

Meer online verkopen

Resultaat gericht

ONLINE KLEDINGWINKEL

SEO voor Fashion

Heb je een kledingwinkel of bijvoorbeeld een mooie tassenwinkel en zit je in de fashion, heb je een webshop of wil je er een starten? Dan heb jij vanwege de grote online concurrentie een perfecte SEO Strategie nodig.

WAT WIJ DOEN VOOR JOU

Hoe kunnen wij jou helpen?

SEO Strategie voor mode maakt gebruik van lange zoekwoorden en vragende zoekwoorden. Waar kan ik een rode broek kopen? In welke winkel verkopen ze Black Banana? Maar ook B-Zoekwoorden zoals blauwe Naadloze Sokken, bamboe sokken heren, die wij bij de webshop Sokkenplein.nl hebben gebruikt. Om bij te blijven met de mode trends, seizoenen en momenten, zijn er regelmatig nieuwe zoekwoorden nodig met daarbij de zoekwoorden strategie die aangepast wordt. Dit om je positie te behouden en verbeteren.

Er is een enorm aanbod van grote retailers webshops in kleding en fashion, waarvan verschillende al hoog ranken in Google. Dit terwijl kleinere webshops veel werk verricht om hoger in de zoekmachines te komen. Maar hoe sta jij ervoor? Hoe kun je er toch uitspringen in deze verzadigde Mode markt?

Het is niet onmogelijk om ook mee te doen en jouw positie te behalen in de zoekmachines. Neem bijvoorbeeld Lokale SEO om online meer traffic te genereren naar je webshop en dan zullen ook meer klanten je winkel bezoeken. Ook het onderzoek wie je concurrenten zijn en te meten met welke zoekwoorden je concurrenten op ranken.

Het is belangrijk dat online producten een duidelijke uitgebreide product beschrijvingen nodig hebben zodat je klant ziet wat hij koopt en sneller over zal gaan tot conversie.
Kijk maar eens naar een fysieke winkel waar je het product informatie op het product kan lezen. Wanneer je nog vragen hebt, vraag je het aan de verkoper. Dit kan je online vergelijken met jouw customer service van jouw webshop.

Wij hebben ervaring in fashion webwinkels en we willen graag met jou kijken wat de mogelijkheden zijn.

Maak kennis met AfdelingSeo en ervaar onze transparante samenwerking, onze frisse aanpak en onze toewijding.

BEL VERZOEK

Wil je meer weten over hoe wij jouw helpen met meer conversies?

Neem vandaag nog contact met ons op
en wij bellen je binnen één werkdag terug.

  Wil jij meer online verkopen met jouw webshop?

  Vul vandaag nog jouw gegevens in en
  wij bellen je binnen één werkdag terug.

  Het zoekvolume van jouw toekomstige klanten

  Wij hebben een selectie gemaakt van zoekwoorden over fashion, mode en kleding zodat je kan inzien waar jouw webshop behoeft aan heeft. Deze zoekwoorden worden in Google gezocht door jouw toekomstige klanten. Voor meer zoekwoorden maken wij een op maat gemaakte zoekwoorden onderzoek gericht op jouw doelgroep.

  Zoekwoord Zoekvolume per maand
  zomerjas dames 40.500
  kinderkleding 33.100
  zonnebril heren 22.200
  kledingwinkel 20.000
  herenkleding 14.800
  korte broek heren 14.800
  dameskleding 9.900
  kinderkleding sale 4.400
  damesschoenen 4.400
  kleding kopen 3.600
  leren tas dames 1.900
  zwart broek heren 1.600
  zonline kleding 1.600
  online kleding kopen 1.000
  online kleding winkels 880

  WIL JIJ OOK MEER ONLINE VERKOPEN?

  Neem dan vandaag nog contact met ons op

  Bel 085 06 02 055

  Open Whatsapp
  Hallo, waarmee kan ik je helpen?