Slimme online marketing oplossingen

Meer online drukwerk verkopen

Resultaat gericht

ONLINE MARKETING GRAFISCHE INDUSTRIE

SEO voor online drukkerijen

Meer drukwerk, promotieartikelen, gepersonaliseerde producten verkopen met jouw webshop? Je hebt een webshop, maar wilt meer verkopen. Dan is online marketing gericht op jouw locatie en doelgroep de juist oplossing. Je zult zien dat je meer verkoopt dan dat het kost. Maar hoe ga jij online marketing inzetten? Heb je online klanten in een specifieke branche? Waar komen jouw klanten vandaan?

Hoe helpen wij jou?

Wij helpen jou door te werken aan het verhogen van de positie in de zoekresultaten voor drukwerk gerelateerde zoekwoorden in de zoekmachines. Maar voordat wij beginnen, gaan wij eerst met jou in gesprek over de doelgroep over jouw conversiedoelen en eerdere online marketing activiteiten. Vanuit deze punten vertrekken we. Wij maken een online scan van jouw website om te kijken of er technische problemen zijn. Ook brengen we de concurrentie in kaart dit doen we samen met het zoekwoorden onderzoek. De concurrentie en dit zoekwoorden onderzoek verwerken we voor jou in een zoekwoorden strategie.

Wij nemen de tijd om met je over online drukwerk te praten, wij analyseren de gegevens van jou en jouw concurrenten samen met onze ervaring in de online marketing.

Wij hebben nu een SEO strategie opgesteld met de juiste balans tussen techniek, de content, optimalisaties van bestemmingspagina’s, snelheidsverbeteringen, meta wijzigingen, inkomende links en andere SEO activiteiten die alle bijdragen om de positie van jouw webshop te verbeteren.

Als jij dus gevonden wilt worden in de zoekresultaten voor drukkerijen, dan moet er de juiste zoekwoorden op de juiste pagina verwerkt worden. Wij helpen je, hoe jij jouw online drukkerij beter kan laten scoren.

Een voorbeeld van een zoekopdracht van een bezoeker kan zijn om te helpen zoeken naar producten van online drukkerijen. Het kan zijn dat deze bezoeker op zoek is naar een specifiek gepersonaliseerd product of een drukkerij in de buurt.

Wanneer een zoekmachine de webshop van jouw drukkerij doorzoekt, scant deze de inhoud om te bepalen of jij relevant bent voor de bezoeker die naar jou op zoek is.

Een tweede SEO factor waar aan gewerkt wordt is ON Page SEO. Hier lossen we website problemen op die een negatieve invloed hebben op de ranking. Een voorbeeld van negatieve invloed op de ranking in zoekmachines zijn niet geoptimaliseerde paginatitels of meta beschrijvingen, problemen met dubbele inhoud en problemen met de mobiele ervaring.

Wij hebben ervaring in optimalisatie en conversies genereren voor de grafische branche en wij willen graag met jou kijken wat de mogelijkheden zijn.

Maak kennis met AfdelingSeo en ervaar onze transparante samenwerking, onze frisse aanpak en onze toewijding.

BELVERZOEK

Wil jij meer drukwerk en gepersonaliseerde artikelen verkopen?

Neem vandaag nog contact met ons op
en wij bellen je binnen één werkdag terug.

  Wil jij meer online traffic en conversies genereren met jouw website?

  Vul vandaag nog jouw gegevens in en
  wij bellen je binnen één werkdag terug.

  Contact Form Demo

  Het zoekvolume van jouw toekomstige klanten

  We hebben een selectie gemaakt van zoekwoorden van drukwerk en promotionele artikelen zodat je kan inzien waar je website behoeft aan heeft. Deze zoekwoorden worden in Google gezocht door jouw toekomstige klanten. Voor meer zoekwoorden maken we een op maat gemaakte zoekwoorden onderzoek gericht op jouw doelgroep.

  Zoekwoord Zoekvolume per maand
  stickers maken 18.100
  flyers 14.800
  relatiegeschenk 9.900
  brochures 6.600
  kleding bedrukken 5.400
  drukwerk 5.400
  briefpapier 4.400
  visitekaartjes drukken 1.900
  folders maken 1.900
  roll-up banners 1.900
  Poster drukkerij 1.300
  visitekaartjes drukken 1.900
  drukkerij Amsterdam 1.000
  drukkerij Rotterdam 720
  vlaggen bestellen 590
  beach flags 390

  WIL JIJ OOK MEER CONVERSIES GENEREREN?

  Neem dan vandaag nog contact met ons op

  Bel 085 06 02 055