Slimme online marketing oplossingen

Meer financiële klanten

Resultaat gericht

MEER FINANCIËLE KLANTEN

SEO voor Financiële dienstverlening

Ben jij een financiële dienstverlener, een ondernemer, een accountant, boekhouder, belastingadviseur? Ben jij een makelaar of een onafhankelijke hypotheekadviseur? Een website is een geweldige tool om meer aanvragen, offertes en afspraken te genereren. Het grote deel van financiële dienstverleners zijn online aanwezig. Maar hoe ga jij meer aanvragen, offertes en afspraken genereren? Je hebt vanwege de grote concurrentie een perfecte SEO Strategie nodig.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Voor een SEO Strategie voor de financiële wereld maken wij gebruik van lead generatie. Voor de zoekwoorden vanuit de strategie zien wij een mooie verschuiving. Tegenwoordig worden er ook steeds meer vragen gesteld in Google. Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Verschil in boekhouder en accountant? Maar ook nog de gewone zoekwoorden zoals hypotheek Eindhoven, belastingadviseur particulieren. Om op de hoogte te blijven van de financiële trends versus de concurrentie, zijn er regelmatig nieuwe zoekwoorden nodig waarbij de zoekwoorden strategie regelmatig zal worden aangepast. Dit om jouw positie te behouden en verbeteren.

Er is een enorm aanbod van financiële dienstverleners van hypotheekadviseur tot verzekeringskantoor, waarvan verschillende financiële websites al hoog ranken in Google. Als jij nog niet goed scoort met jouw site is er een SEO strategie nodig om hoger in de zoekmachines te komen.

Hoe sta je ervoor? Hoe kun je er toch uitspringen in deze financiële markt?

Het is niet onmogelijk om ook mee te doen en jouw positie te behalen in de zoekmachines. Neem bijvoorbeeld lokale SEO om online meer traffic te genereren naar jouw site en hierdoor genereer je meer contactmomenten. Hierbij is het noodzakelijk om jouw concurrenten in de gaten te houden.

Het is daarbij ook belangrijk dat jouw website betrouwbaar en vertrouwd is. Dit kan je bijvoorbeeld laten zien doormiddel van reviews. Blijf ook transparant zodat jouw potentiële klanten niet voor verrassingen komen te staan. Geef zo duidelijk mogelijk informatie over je werkwijze en dienstverlening en wat ze kunnen verwachten. Wil je hierover meer weten? Wil je ook groeien als financiële ondernemer, hypotheekkantoor, accountant of boekhouder?

Wij hebben ervaring in optimalisatie en leads genereren voor financiële dienstverlening in huis en wij willen graag met jou bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Maak kennis met AfdelingSeo en ervaar onze transparante samenwerking, onze frisse aanpak en onze toewijding.

BELVERZOEK

Wil je meer weten over
meer aanvragen en afspraken?

Neem vandaag nog contact met ons op
en wij bellen je binnen één werkdag terug.

  Wil jij meer online Leads genereren met jouw website?

  Vul vandaag nog jouw gegevens in en
  wij bellen je binnen één werkdag terug.

  Contact Form Demo

  Het zoekvolume van jouw toekomstige klanten

  Wij hebben een selectie gemaakt van zoekwoorden over hypotheken, boekhouders en accountants zodat je kan inzien waar je site behoeft aan heeft. Deze zoekwoorden worden in Google gezocht door jouw toekomstige klanten. Voor meer zoekwoorden maken wij een op maat gemaakt zoekwoorden onderzoek, gericht op jouw doelgroep.

  Zoekwoord Zoekvolume per maand
  hypotheek berekenen 24.6000
  goedkope autoverzekering 18.100
  aflossingsvrije hypotheek 14.800
  arbeidsongeschiktheids verzekering 9.900
  boekhouder 8.100
  opkoop makelaar 8.100
  financiële administratie 8.100
  nvm-makelaar 4.400
  taxatie huis 3.600
  wat kost een huis bouwen 2.900
  huis kopen duitsland 2.900
  bouwdepot hypotheek 1.000
  goedkoopste hypotheek 880
  huis verzekering 880
  hoe lang administratie bewaren 720

  WIL JIJ OOK MEER LEADS GENEREREN?

  Neem dan vandaag nog contact met ons op

  Bel 085 06 02 055