Websiteontwikkeling

SEO en Leadgenearatie

Google Ads SEA Campagnes

KLANTENCASE PERSONCE

Personce

Personce, is een advies kantoor in hypotheken
voor expats en internationals.
Als specialist in personal finance zijn zij in staat om een uniek en compleet dienstenpakket aan te bieden. De in-house professionals zijn gespecialiseerd op het gebied van financiële planning, hypotheekbemiddeling, verzekeringen en belastingadvies. Met de hulp van Personce staan zij garant voor een unieke afstemming van de persoonlijke financiën.

MEER UNIEKE BEZOEKERS IN %

0

BEHAALDE DOELEN IN %

0

STIJGING PAGINA VIEWS IN %

0

BETER LOKAAL GEVONDEN IN %

0

DOELSTELLING

Samenwerking met Personce

Personce is enorme online geroeid en tijdens onze samenwerking.
De vraag om een online strategie te ontwikkelen voor meer Leads,
per mail, telefonische en via het inschrijfformulier
op de website, zowel in Eindhoven als een de regio.

ADELINGSEO

Wat wij hebben ondernomen
aan de hand van de doelstelling

De SEO stappen zijn gezet maar wij zijn nooit tevreden en klaar.
Pagina's refereren, nieuwe blogs, social media strategie,
en naamsbekendheid en vertrouwen versterken.
Lees hier wat wij met Personce hebben gedaan.

Online strategie

Samen met Personce hebben wij de online strategie ontwikkeld. Joost Broné heeft het roer overgenomen en samen met Laurens Meerhoff partner van Personce.

Joost heeft als doel Personce in samenwerking met AfdelingSeo het bedrijf laten groeien zowel offline als online. Online is nog veel te behalen aangezien de doelgroep Expats en internationals je pas weten te vinden als ze eerst online informatie inwinnen.

Website ontwikkeling

Door goed naar de doelgroep te kijken en de behoefte hebben wij samen besloten om een aantal essentieel service pagina's toe te voegen. Omdat de website in WordPress gemaakt was dit goed aan te passen door ons.

Daarbij hebben wij ook gekeken naar het beeld materiaal waar verschillende nationaliteiten zichtbaar zijn. Samen met dit en een stuk vertrouwen die de website uitstraalt komen we tot een mooi resultaat.

SEO

De website ziet er goed uiten nu is het tijd voor de juiste content aan de hand van de zoekwoorden strategie. Een strategie die opgebouwd is uit de het zoekwoorden onderzoek. Deze strategie hebben wij op maat gemaakt voor Personce. Op welke pagina's, welke zoekwoorden.

Hiermee loopt in het verlengde ``Google mijn bedrijf``. Het lokaal optimaliseren van Google maps en zoekresultaten. Omdat de website nu de juiste informatie bevat zal ``Google mijn bedrijf`` de informatie meenemen vanaf de website.

SEA Campagne

Samen met SEO hebben wij een mooie campagne SEA campagne gemaakt. Helaas kan ik over de strategie niet te diep hierop ingaan maar Personce is rijkelijk aanwezig. En kan nu van alle kanten de doelgroep bereiken.

Open Whatsapp
Hallo, waarmee kan ik je helpen?