Technische SEO

Zoekwoorden strategie

Resultaat gericht

Onpage SEO optimalisatie

We kijken naar de technische kant van je website. Heb je hier geen tijd voor en geen kennis van? Maak dan kennis met ons.

Kennismaken

on page seo

Wat is Onpage SEO?

Wil jij weten hoe wij werken om hoger te komen in de zoekmachines? Wil jij groeien, meer klanten & leads of meer producten verkopen? Dan gaan we als eerste aan de slag met Onpage SEO voor jou.

We zorgen voor een groter bereik en hierdoor meer verkeer naar jouw website.

Aan de hand van de doelstelling, het zoekwoorden onderzoek, ranking positie, technische staat van jouw website weten we hoe het ervoor staat. We maken een strategisch plan om jouw site te optimaliseren. Aan de hand van dit plan verbeteren we jouw website en daarbij hoort ook het optimaliseren van de content. Om de juiste resultaten te boeken, monitoren en meten we en verbeten waar nodig is.

Zo gaan wij aan de slag

Voordat wij onze SEO strategie toepassen zorgen we er eerst voor dat we jouw doelgroep en einddoel begrijpen. Dus laat een belverzoek achter of mail ons en we bellen jou terug voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Gelukkig heeft niet iedereen dezelfde doelen, dus beginnen we met het stellen van vragen. We willen meer weten over jouw onderneming en producten of diensten.

Voordat we aan de slag gaan maken we eerst een zoekwoorden analyse vanuit de doelstelling, doelgroep en onderneming. Welke zoekwoorden gaan we straks toewijzen naar de juiste pagina, categorie, product of dienst? We gebruiken hiervoor een op maat gemaakte zoekwoorden strategie.

We maken ook daarbij een complete uitgebreide technische scan van jouw website. Hiermee gaan we kijken of de zoekmachines alles goed kunnen indexeren en crawlen.

Deze data verzamelen we samen met Google Analytics, Google Search en dit wordt verwerkt in een verslag. daarbij bekijken we ook naar de marketing activiteiten, zoals social media, email marketing en offline marketing. Samen met jouw doelstelling maken wij hiervan een marketing strategie.

We halen veel voldoening uit de positie en zichtbaarheid binnen de zoekmachines te verbeteren dus je zit hier goed. Dus wil jij meer Leads, offerte aanvragen of inschrijvingen of werken aan meer conversies? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Maak kennis met AfdelingSeo en ervaar onze transparante samenwerking, onze frisse aanpak en onze toewijding.

Wil jij graag de online strategie aan ons over laten?

Vul vandaag jouw gegevens in en
wij bellen je binnen één werkdag terug.

Contact Form Demo

WIL JIJ OOK EEN EIGEN MARKETING STRATEGIE?

Neem dan vandaag nog contact met ons op

Bel 085 06 02 055