Technische SEO

Zoekwoorden strategie

Resultaat gericht

On page SEO optimalisatie

Wat is On Page SEO?

Wil jij weten hoe wij werken om hoger te komen in de zoekmachines? Wil jij groeien, meer leads of meer producten verkopen? Dan gaan we als eerste aan de slag met On Page SEO voor jou.

We zorgen voor een beter bereik en meer verkeer naar jouw website.

Aan de hand van de doelstelling, het zoekwoorden onderzoek, ranking positie, technische staat van jouw website weten we hoe het ervoor staat. We maken een strategisch plan om jouw site te optimaliseren. Aan de hand van dit plan verbeteren we jouw website en daarbij hoort ook het optimaliseren van de content. Om de juiste resultaten te boeken, monitoren en meten we en verbeten waar nodig is.

Zo gaan wij aan de slag

Voordat wij onze SEO strategie toepassen zorgen we er eerst voor dat we jouw doelgroep en einddoel begrijpen. Dus laat een belverzoek achter of mail ons en we bellen jou terug voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Gelukkig heeft niet iedereen dezelfde doelen, dus beginnen we met het stellen van vragen. We willen meer weten over jouw onderneming en producten of diensten.

Voordat we aan de slag gaan maken we eerst een zoekwoorden analyse vanuit de doelstelling, doelgroep en onderneming. Welke zoekwoorden gaan we straks toewijzen naar de juiste pagina, categorie, product of dienst. Hiervan maken we een zoekwoorden strategie.

We maken ook daarbij een complete uitgebreide technische scan van jouw website. Hiermee gaan we kijken of de zoekmachines alles goed kunnen indexeren en crawlen.

Deze data verzamelen we samen met Google Analytics, Google Search en dit wordt verwerkt in een verslag. daarbij bekijken we ook naar de marketing activiteiten, zoals social media, email marketing en offline marketing. Samen met jouw doelstelling maken wij hiervan een marketing strategie.

We halen veel voldoening uit de positie en zichtbaarheid binnen de zoekmachines te verbeteren dus je zit hier goed. Dus wil jij meer Leads, offerte aanvragen of inschrijvingen of werken aan meer conversies? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Maak kennis met AfdelingSeo en ervaar onze transparante samenwerking, onze frisse aanpak en onze toewijding.

Belverzoek

Meer weten over hoe wij jouw klanten online bereiken?

Laat een belverzoek achter en
wij bellen je binnen één werkdag terug.

  Wij jij graag de online strategie aan ons over laten?

  Vul vandaag jouw gegevens in en
  wij bellen je binnen één werkdag terug.

  WIL JIJ OOK EEN EIGEN MARKETING STRATEGIE?

  Neem dan vandaag nog contact met ons op

  Bel 085 06 02 055