Interne linkbuilding

Externe linkbuilding

Resultaat gericht

Offpage SEO optimalisatie door linkbuilding

Je website autoriteit vergroten door linkbuilding. Wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan informatie aan.

Mogelijkheden aanvragen

off page seo

Wat is Offpage SEO?

Zoekmachines kijken naar de links die linken met jouw website. Dit om de positie van jouw webpagina’s ten opzichte van de concurrenten te bepalen. Hoe meer kwalitatieve links door linkbuilding, hoe meer vertrouwen er is.

Hoe kunnen we jou helpen?

Linkbuilding is belangrijk omdat dit een positieve invloed heeft op de ranking. De inkomende links zorgen voor een betere link structuur en hierdoor zal de positie verbeteren in de zoekmachines. Wil je hier meer over weten? Neem vandaag nog contact met ons op en wij gaan hiermee voor jou aan de slag.

SEO Offpage, links geven jou vertrouwen

Niet alleen externe links, maar ook interne links bepalen de structuur en vertrouwen van jouw site. Interne links hebben dus ook invloed op de positie en ranking.

Deze interne links zijn links buiten het menu om. Links via images, buttons en links in de teksten die weer verwijzen naar andere pagina’s. De zoekmachines crawlen van link naar link en bekijken de betrouwbaarheid van de inhoud en bepalen hierdoor de ranking. Het bouwen van een linkbuiding structuur van links die door zoekmachines als betrouwbaar en relevant worden beschouwd vergroten dus de kans dat jouw website hoger scoort in de zoekresultaten van de zoekmachines.

Linkbuilding voor Trust Flow en Citation Flow

Het gaat tegenwoordig niet meer om pagerank maar om de Trust Flow en Citation Flow. De kwaliteit van een pagina wordt gemeten door het aantal kwalitatieve links. Je website zal in ranking stijgen door een site met een hogere autoriteit die naar jouw website linkt. Zoals je al weet is dit niet de enige manier om jouw site goed te laten ranken. Maar interne en externe linkbuilding vergroten de online positie en zorgen voor een betere stabiliteit.

Maak kennis met AfdelingSeo en ervaar onze transparante samenwerking, onze frisse aanpak en onze toewijding.

Meer weten over Linkbuilding?

Vul vandaag jouw gegevens in en
wij bellen je binnen één werkdag terug.

Contact Form Demo

WIL JIJ GRAAG OFFPAGE STRATEGIE UITBESTEDEN?

Neem dan vandaag nog contact met ons op

Bel 085 06 02 055