Interne linkbuilding

Externe linkbuilding

Resultaat gericht

LINKBUILDING SEO

Wat is Off Page SEO?

Zoekmachines bekijken en crawlen de links die naar je website of webshop gaan. Dit om de positie van je webpagina’s ten opzichte van de concurrenten te bepalen. Hoe meer links, hoe meer vertrouwen.

WAT WIJ DOEN VOOR JOU

Hoe kunnen wij jou helpen?

Linkbuilding is belangrijk voor je website of webshop omdat dit een grote invloed heeft op je ranking. De inkomende links zorgen voor een betere link structuur en hierdoor zal zal je steeds hoger ranken in Google. Gebruikers die naar je website komen via links van domeinnamen met een hogere autoriteit, zijn al bezoekers die interesse hebben in jouw producten of diensten. Wil je hier meer over weten? Neem vandaag nog contact met ons op en wij gaan hiermee voor je aan de slag.

SEO Off Page, links geven je vertrouwen

Niet alleen links naar je website dus externe links maar ook interne in je website bepalen de structuur en vertrouwen. Interne links hebben dus ook invloed op de positie en ranking van je website.

Deze interne links zijn links buiten het menu om. Links via images, buttons en links in je teksten die weer verwijzen naar andere pagina’s. De zoekmachines crawlen van link naar link en bekijken de betrouwbaarheid van de inhoud of website en bepalen hierdoor de ranking. Het bouwen van linkbuiding structuur van links die door zoekmachines als betrouwbaar en relevant worden beschouwd vergroten dus de kans dat je website of webshop hoger scoort in de zoekresultaten van de zoekmachines als Google en Bing.

Linkbuilding op Trust-Flow en Sitation-Flow

Het gaat tegenwoordig niet meer om pagerank maar om de trust-flow en sitation-flow. Dit wordt gemeten om de kwaliteit van een pagina op basis van het aantal kwalitatieve links dat hiernaar verwijst. Een website met een domeinnaam die een hogere autoriteit heeft en linkt naar jouw website, dan zal je in ranking gaan stijgen. Zoals je al weet is dit niet de enige manier om je website goed te laten ranken. Maar interne en externe linkbuilding vergroten je ​​online positie en zorgen voor meer stabiliteit.

Linkbuilding strategie hangt samen met de zoekwoorden strategie want dit is de juiste combinatie zodat je hierdoor de juiste links volgens de zoekwoorden strategie naar de juiste pagina’s laat doorverwijzen. Dit heeft als gevolg meer conversies en meer leads.

Maak kennis met AfdelingSeo en ervaar onze transparante samenwerking, onze frisse aanpak en onze toewijding.

BEL VERZOEK

Wil je meer over interne en externe linkbuilding?

Laat een terugbel verzoek achter en
wij bellen je binnen één werkdag terug.

  Meer weten over Linkbuilding?

  Vul vandaag jouw gegevens in en
  wij bellen je binnen één werkdag terug.

  WIL JIJ GRAAG OFF PAGE STRATEGIE UITBESTEDEN?

  Neem dan vandaag nog contact met ons op

  Bel 085 06 02 055

  Open Whatsapp
  Hallo, waarmee kan ik je helpen?