Wat is Off Page SEO

Je domein autoriteit vergroten door Linkbuilding

Zoekmachines bekijken de links naar je Website / Webshop om de positie van je webpagina’s ten opzichte van de concurrenten te bepalen. Dit doen wij met onze linkbuilding strategie. Niet alleen links naar je website dus externe links maar ook interne in je website. Interne links hebben dus ook invloed op de positie dus ranking van je website. Deze interne links zijn links buiten het menu om dus links via images, buttons en links in je content die weer verwijzen naar andere pagina’s.

Zoekmachines crawlen van link naar link en bekijken de betrouwbaarheid van de inhoud of website en bepalen hierdoor onderhande de ranking. Het bouwen van linkbuiding structuur van links die door zoekmachines als betrouwbaar en relevant worden beschouwd vergroten dus de kans dat je Website / Webshop hoger scoort in de zoekresultaten van de zoekmachines.

Maak kennis met jouw SEO Afdeling en laat ons met jouw online verhaal en doel kennis maken zodat we samen kunnen kijken naar  de status van je  linkbuilding.

GRATIS CONSULT
Externe Link building100%
Oplossen gebroken links100%
Anchor tekst Links aanpassen100%

Waarom is Off Page SEO dus linkbuilding belangrijk

Linkbuilding is belangrijk voor je Website / Webshop omdat het een grote invloed heeft omdat deze steeds meer voorkomt in de linkstructuur en zo zal je steeds hoger ranken op Google. Gebruikers die naar je website komen via links van domeinnamen met een hogere autoriteit, kunnen goede betalende klanten worden.

Linkbuilding op Trust-Flow en Sitation-Flow
Het gaat tegenwoordig niet meer om pagerank maar om de trust-flow en sitation-flow. Dit wordt gemeten om de kwaliteit van een pagina op basis van het aantal kwalitatieve links dat hiernaar verwijst. Een website met een domeinnaam die een hogere autoriteit heeft en linkt naar jouw website dan zal je in ranking gaan stijgen. Zoals je al weet is dit niet de enige manier om je website goed te laten ranken. Maar interne en externe linkbuilding vergroten je ​​online positie en zorgen voor meer stabiliteit.

Linkbuilding strategie hangt samen met de zoekwoorden strategie want dit is de juiste combinatie zodat je hierdoor de juiste links volgens de zoekwoorden strategie naar de juiste pagina’s laat doorverwijzen.

Meer weten over Linkbuilding  van Off  Page SEO, maak dan kennis met jouw SEO Afdeling en laten we alvast kennis maken.

GRATIS CONSULT

Off Page SEO vs On Page SEO?

Niet alleen OFF Page SEO maar ook On Page SEO is nodig om hoger te komen in google. We hebben hieronder een link naar ON Page SEO waarin de uitle staat hierover het stappenplan die wij nemen om je website perfect te optimaliseren voor de zoekmachines.

On Page SEO