Magento marketing oplossingen

Magento SEO Optimalisatie

Resultaat gericht

Magento SEO

Magento webshop laten optimaliseren. Heb jij daar als ondernemer tijd voor?
Wil je meer weten hoe we jou hiermee kunnen ontzorgen?

Contact opnemen

Magento seo 1

Samen groeien met Magento

Wij hebben expertise en ervaring om jouw Magento webshop te optimaliseren, te verbeteren, te laten groeien. Samen met jou zorgen we hierdoor voor meer bereik, meer klanten & conversies.

We zorgen ervoor dat jouw webshop beter gevonden wordt?

Wanneer jouw webshop op de eerste pagina staat met relevante zoekwoorden, trek je een groot aantallen bezoekers naar jouw webshop. Een groter hoeveelheid verkeer zal door de stijging in zoekmachines leiden tot meer klanten & conversies, dus meer omzet. Met een groter, loyaal publiek zal de kans op retentie (terugkerende klanten) ook groter worden. Wij hebben een krachtige Magento SEO strategie ontwikkeld. Deze passen we aan op jouw doel en shop.

We gaan voor je aan het werk

Het doel van Magento SEO: De positionering en zichtbaarheid van je E-Commerce webshop te verbeteren binnen de zoekmachines. Het begint allemaal met een onderzoek naar jouw webshop. Hier alvast een aantal punten die we gaan behandelen.

• Wat is de status van jouw webshop?
• Is je webshop goed leesbaar door de zoekmachines?
• Wat zijn tot nu toe de zoekresultaten?
• Wat is de snelheid van je webshop?

Magento SEO Strategie

Voor een SEO Strategie is een zoekwoorden onderzoek nodig om precies te ontdekken naar welke zoekwoorden jouw doelgroep naar op zoek is.

Van daaruit nemen we deze de content van je website, waardoor de positie van de homepage, categorieën en producten zullen stijgen. Met een perfecte SEO Strategie is ook de kans groter dat de kwaliteit van relevante bezoekers zal stijgen en dit heeft als gevolg meer omzet.

Wanneer je meer online verkopen wilt generen door middel van conversie optimalisatie. Neem dan contact op en wij horen graag jouw online verhaal zodat we je kunnen helpen met Magento SEO.

Maak kennis met AfdelingSeo en ervaar onze transparante samenwerking, onze frisse aanpak en onze toewijding.

SEO uitbesteden van jouw Magento webshop?

Vul vandaag nog even je gegevens in en
wij bellen jou binnen één werkdag terug.

Contact Form Demo

JOUW MAGENTO WEBSHOP LATEN GROEIEN?

Neem dan vandaag nog contact met ons op

Bel 085 06 02 055