Magento SEO E-Commerce

Magento is een open source E-Commerce platform. Het is van Adobe en maakt gebruik van zowel PHP als MySQL Database. In tegenstelling tot WordPress kan je de ontwikkeling en wijzigingen vanwege de complexiteit in de broncode niet zelf aanpassen.

Dus ontwikkelaars hebben toegang tot de originele broncode PHP en kunnen deze gemakkelijk wijzigen en uitbreiden. Hierdoor is Magento een populair platform geworden voor eigenaren van E-Commerce webshops die controle willen krijgen over elk aspect van hun online storefront. We zitten nu in de Magento 2 fase en dit platform is enorm complex, vergis je hier niet in. Maar met de juiste webshop ontwikkelaar kan je hier ver mee komen.

Wanneer je op de eerste pagina met zoekresultaten staat voor relevante en zinvolle zoekwoorden, trek je de grote aantallen bezoekers naar je Magento webshop. Een grotere hoeveelheid verkeer van hoge kwaliteit betekent dat mensen op je Magento webshop klikken omdat ze daadwerkelijk hebben gezocht naar iets dat je verkoopt. Dit resulteert in meer omzet en een groter, loyaal publiek en zal de  kans op retentie, terugkerende bezoekers, groter worden.

Daarnaast kan je gebruik maken van Off Page SEO. Bezoekers die je Magento webshop ontdekken via links op domeinnamen met een hoge autoriteit, kunnen dus snel loyale, betalende klanten worden.

Wat is Magento SEO

Het doel van Magento SEO is simpel: De positionering en zichtbaarheid van je Magento E-Commerce Webshop te verbeteren binnen zoekmachines zoals Google en Bing.

Een Magento SEO strategie voor zoekmachineoptimalisatie heeft meerdere kanten, waarbij elk afzonderlijk SEO onderdeel samenwerkt om een ​​complete strategie te bouwen. Het begint allemaal met onderzoek naar je Magento Webshop. Hoe sta je ervoor? Wat zijn tot nu toe de zoekresultaten? Wat is de snelheid van je webshop? Dit zijn allemaal vragen waaruit SEO Strategie wordt gemaakt hierbij is het zoekwoorden onderzoek nodig is om precies te ontdekken naar welke woorden je doelgroep op zoek is.

Van daaruit worden de geoptimaliseerde zoekwoorden opgenomen in de inhoud van de Magento Webshop, waardoor de positie van  de homepgae, categorie of product pagina wordt vergroot voor deze zoekopdrachten. Met een mooie SEO Strategie is de kans groter dat je kwaliteits bezoekers naar je Magento Webshop in tegen stelling tot de concurrentie.

Maak kennis met jouw SEO Afdeling om een Magento Webshop te optimaliseren en laat ons kennis maken met met jouw verhaal en doel.

CONTACT

Stuur je bezoekers naar Magento geoptimaliseerde webshop

Magento Analyse
Wij onderzoeken eerst je Magento Webshop en kijken hoe je ervoor staat. Ofwel we bekijken wat goed is maar ook de punten die nog verbeterd kunnen worden.
Zoekwoorden Analyse
Wij als jouw SEO Afdeling onderzoeken welke relevante zoekwoorden gebruikers van Google daadwerkelijk in de zoekbalken typen. En deze verwerken wij dan in de zoekwoorden Magento SEO Strategie. Deze uitgebreide zoekwoorden analyse bevat relevante en zinvolle zoekwoorden die bezoekers naar je Magento Webshop leiden.
Magento SEO
We gaan voor je aan de slag. Ons doel va Magento SEO is om de positie en zichtbaarheid binnen de zoekmachines zoals Google en Bing te verbeteren. Neem contact op en maak kennis met ons want wij horen graag  je online verhaal.

Magento Webshop laten optimaliseren

Werk samen met ons en neem contact op!