Magento marketing oplossingen

Magento SEO Optimalisatie

Resultaat gericht

Online groeien met Magento

Magento SEO

Magento webshop laten optimaliseren? Heb jij daar als ondernemer kennis en tijd voor? Wij hebben expertise en ervaring om jouw Magento site te optimaliseren, te verbeteren, te laten groeien en wij zorgen ervoor dat deze beter gevonden wordt.

We zorgen dat jouw webshop beter gevonden wordt?

Wanneer jouw webshop op de eerste pagina staat met relevante zoekwoorden, trek je een groot aantallen bezoekers naar jouw webshop. Een grotere hoeveelheid verkeer zal door de stijging in zoekmachines leiden tot meer omzet. Met een groter, loyaal publiek zal de kans op retentie, met dus terugkerende bezoekers ook groter worden. Wij hebben een krachtige Magento SEO strategie ontwikkeld. Hiermee zullen we er voor zorgen dat jouw site een beter bereik, meer verkeer en meer bezoekers zal krijgen.

We gaan voor jou aan de slag

Het doel van Magento SEO: De positionering en zichtbaarheid van je E-Commerce webshop te verbeteren binnen de zoekmachines. Het begint allemaal met een onderzoek naar jouw webshop. Hier alvast een aantal punten die we gaan behandelen.

• Wat is de status van jouw webshop?
• Is je webshop goed leesbaar door de zoekmachines?
• Wat zijn tot nu toe de zoekresultaten?
• Wat is de snelheid van je webshop?

Magento SEO Strategie

Voor een SEO Strategie is een zoekwoorden onderzoek nodig om precies te ontdekken naar welke zoekwoorden jouw doelgroep naar op zoek is.

Van daaruit nemen we deze zoekwoorden op in de inhoud van de webshop, waardoor de positie van de homepage, categorie of product zal stijgen. Met een perfecte SEO Strategie is ook de kans groter dat kwaliteit van de bezoekers zal stijgen en dit heeft als gevolg meer omzet.

Laat een belverzoek achter of mail ons en we bellen jou terug voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Onze passie is het verbeteren van de positie en de zichtbaarheid voor jouw klanten.

Wanneer je meer online verkopen wilt generen door middel van conversie optimalisatie. Neem dan contact op en wij horen graag jouw online verhaal zodat we je kunnen helpen met online marketing.

Maak kennis met AfdelingSeo en ervaar onze transparante samenwerking, onze frisse aanpak en onze toewijding.

Belverzoek

Wil je meer weten over over Magento SEO?

Laat een belverzoek achter en
wij bellen je binnen één werkdag terug.

  SEO uitbesteden van jouw Magento webshop?

  Vul vandaag nog even je gegevens in en
  wij bellen jou binnen één werkdag terug.

  JOUW MAGENTO WEBSHOP LATEN GROEIEN?

  Neem dan vandaag nog contact met ons op

  Bel 085 06 02 055