Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf is een krachtige tool voor lokale bedrijven om hun website te optimaliseren en lokale klanten aan te trekken. Met Google Mijn Bedrijf kunnen gebruikers een online aanwezigheid creëren door hun eigen bedrijfsprofiel te maken en te beheren dat wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google, Maps en de Google Assistent. Door gebruik te maken van deze gratis service kunnen kleine bedrijven profiteren van een grotere online zichtbaarheid, verbeterde betrokkenheid bij potentiële klanten en hogere posities in local SEO-zoekopdrachten.

Het hebben van een webpagina die is gekoppeld aan je bedrijf op het platform van Google, biedt een waardevolle mogelijkheid om in contact te komen met consumenten in jouw regio. Het helpt u ook om op te vallen tussen concurrenten, omdat je de kans krijgt om meer gedetailleerde informatie over je diensten of producten te geven dan op andere zoekmachines te vinden is.

Google Mijn Bedrijf is dus perfect voor ieder bedrijf met een fysieke locatie dat zijn zichtbaarheid op internet wil vergroten. Dit omvat restaurants, winkels, zorgverleners, professionele dienstverleners zoals advocaten of accountants, hotels en horecagelegenheden – deze lijst gaat maar door. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van Google mijn Bedrijf zodat jij je doel groep kan bereiken. Wij kunnen ook hierbij de juiste informatie toevoegen zoals openingstijden, contactgegevens of foto’s van producten/diensten die ze aanbieden om een goed profiel te creëren om nieuwe klanten aan te trekken.

GoogleMijnBedrijf

Geen kennis of tijd
voor Google Mijn Bedrijf?

Vul vandaag nog jouw gegevens in en
wij bellen jou binnen één werkdag terug.

Contact Form Demo

MEER BEZOEKERS UIT DE REGIO?

Neem dan vandaag nog contact met ons op

Bel 085 06 02 055